Anamaria Prodan, vedeta reality show-ului “Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri” de la Euforia TV are nevoie de un concediu.  Vedeta plănuiește un concediu de 2 săptămâni în S.U.A. şi mai precis la Las Vegas.

Întrebată mereu de ziarişti şi de prieteni unde pleacă în concediu, mai ales acum, că e perioada de vară, Ana s-a săturat să spună că ea nu are concediu niciodată. De ce ? Pentru că atât vara cât şi iarna sunt perioade de transfer în fotbal şi nu are cum să plece, nici ea nici Reghe, legaţi fiind de club. Aşa că, de data aceasta, Prodanca s-a enervat şi a zis că vrea să plece şi ea, măcar două săptămâni undeva. A dat peste cap pe toată lumea şi mai ales programul surorii ei, Anca, care locuieşte în L.A. A făcut cumpărături, a luat bilete de avion şi chiar şi Nuţi a reuşit să-şi ia viză, să meargă şi ea . Acum nu mai poate da înapoi. În sfârşit va pleca şi ea cu familia într-un concediu binemeritat după atâţia ani de muncă.

Cum se agită Prodanca şi cum plănuieşte ea fiecare detasliu , urmăriţi  în ediţia “Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri” de duminica aceasta de la ora 20:00 la Euforia TV.

  

Ultima oră

Comentariul meu