Tinerii actori sibieni Alexandru Malaicu, Andrada Grosu, Andrada Poplăcean, Diana Magdalena Moraru şi Claudiu Fălămaş le propun sibienilor pentru seara de marţi, 19 iunie 2012, de la ora 19:00, spectacolul de teatru-poezie “Picuri”.

Spectacolul spune povestea, în ritm de vers, a etapelor vieţii, începând de la copilărie şi până la bătrâneţe. Spectacolul pus în scenă de cei cinci tineri actori este unul care emană energie şi bucuria de-a trăi.

10 cărţi călătoare vor ajunge în Muzeul Labirint

La finele spectacolului “Picuri” din această seară, actorii vor coborî în public şi vor oferi cadou zece cărţi, numite de actori “Cărţi Călătoare”, unui număr de zece spectatori din public. Cărţile vin însoţite de mesajul de-a fi dăruite mai departe, după ce au fost citite, pentru ca în felul acesta mesajul romanelor să ajungă la cât mai mulţi oameni pe de o parte si pentru a încuraja lectura, pe de altă parte.

“Spre-a se odihni-ntr-o bibliotecă, abia când paginile-i vor fi fost tocite, de prea multele perechi de ochi ce-o vor fi citit. Acesta este rolul unei cărţi. Sau “Citeşte şi dă mai departe!”. Acesta este conceptul de carte călătoare. Sperăm ca sibienii ce vor primi cărţile oferite cadou să le citească şi să le ofere la rândul lor cadou altor persoane” Alexandru Malaicu, actor.

“Orchestra portocalie” de Veronica Niculescu, “Împăratul muştelor” de William Golding, “Încă de pe atunci vulpea era vânătorul” de Herta Müller, “Masenka” şi “Vrăjitorul” de Vladimir Nabokov, “Raiul găinilor” de Dan Lungu, “Jurnalul unui mag” de Paulo Coelho, “Moartea lui Ivan Ilici” de Lev Tolstoi, “Basmul Prinţesei Repede-Repede” de Veronica Niculescu şi Emil Brumaru şi “Copilul lui Noe” de Eric Emmanuel Schmitt sunt cele zece cărţi călătoare, ce vor fi oferite cadou în această seară, în Muzeul Labirint, de către actorii din spectacolul “Picuri”. Spectacolul începe la ora 19:00, iar intrarea este liberă.

Programul de evenimente din Muzeul Labirint. Maia Morgenstern şi Corina Chiriac vin la Sibiu la finele săptămânii.

Mai sunt şase zile în care sibienii pot vizita Muzeul Labirint din Piaţa Mică din Sibiu. Tot atâtea momente artistice vor umple scena din Muzeul Labirint, intrarea fiind liberă atât pentru vizitarea expoziţiei foto din muzeu cât şi pentru toate spectacolele puse în scenă.

 

Programul de spectacole al săptămânii, continuă în Muzeul Labirint cu cinci spectacole de teatru şi un concert live Corina Chiriac, după cum urmează:

Marţi, 19 iunie 2012, ora 19:00 – “Picuri” – spectacol de teatru – poezie în interpretarea tinerilor actori sibieni Diana Magdalena Moraru, Alexandru Malaicu, Andrada Grosu, Andrada Poplăcean şi Claudiu Fălămaş.

Miercuri, 20 iunie 2012, ora 19:00 – “Viaţă de vilegiaturist” de A.P.Cehov, un spectacol cu şi de Alexandru Malaicu.

Joi, 21 iunie 2012, ora 19:00 – “Amalia respiră adânc” după un text de Adina Nelega, un spectacol de teatru cu şi de Andrada Grosu.

Vineri, 22 iunie 2012, ora 19:00 – “Mic şi-al dracu’ “ un spectacol de teatru cu Maia Morgenstern şi Vali Roşca.

Sâmbătă, 23 iunie 2012, ora 19:00 – “Ale vieţii valuri”, adaptare după texte de Tudor Muşatescu şi alte scheciuri, un spectacol de teatru cu Alexandru Malaicu şi Mihai Alexandru.

Duminică, 24 iunie 2012, ora 19:00 – Ziua muzicii uşoare româneşti – concert LIVE Corina Chiriac. Toate evenimentele au loc în Muzeul Labirint din Piaţa Mică Sibiu, iar intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile în muzeu.

 

Ultima oră

Comentariul meu