ulbs gazdă pentru ”international economic conference- iecs 2012”

Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu a găzdui cele de-a XIX-a ediție a International Economic Conference IECS 2012, care s-a desfășurat în perioada 15-18 iunie, în cadrul Facultății de Științe Economice.ulbs gazdă pentru ”international economic conference- iecs 2012”

Tema din acest an a conferinței a fost „Persistența crizei economice globale- cauze, implicații, soluții”. Au fost înscrise 479 de lucrări, dintre care au fost acceptate și susținute 391. Categoriile de înscriere a lucrărilor au fost: criza economică; management; marketing, comerț și turism; finanțe bănci și contabilitate; informatică economică și studii postdoctorale.

“Lucrările prezentate la această conferință au fost selectate dupa criterii științifice de cea mai înaltă rigurozitate. Au fost scanate contra plagiatului și au fost recenzate de doi recenzori cu reconoaștere internațională, comitetul științific fiind format în proporție de 70% din profesori de prestigiu de la universități din lume”- prof. univ. dr. Liviu Mihăescu, decanul Facultății de Științe Economice din cadrul ULBS.

Lucrările susținute vor fi publicate în Revista Economica cotată CNCSIS B+, de asemenea lucrările selectate vor fi trimise spre indexare ISI Proceedings de Thomson Reuters.

Luni, 18 iunie, are loc sesiunea dedicată studenților.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu