video euro 2012 cea mai mare fântână multimedia din europa, show special pentru euro

Cea mai mare fântână multimedia din Europa, cea de la Wroclaw din Polonia și-a adaptat zilele acestea programul special pentru EURO 2012.  Mii de oamenii o vizitează și o admiră în fiecare zi.

De ce este mai ciudata? Pentru ca aceasta fantana imprastie aproape 300 de jeturi de apa la o inaltine de 40 de metri creand un ecran pe care sunt proiectate imagini impresionante. Proiectiile sunt insotite de muzica si sunete naturale.

În această perioadă principalele show-uri video sunt dedicate EURO 2012.

Cehii, rușii și grecii au fost impresionați de frumusețea acestei fântâni unice.

Altfel Wroclaw respiră azi din nou fotbal. Polonezii au mari emoții pentru că naționala lor dispută aici un meci capital pentru calificarea în sferturile de finală, în compania Cehiei.

Dacă înving Cehia în această seară, gazdele se califică pentru prima oară în istorie în sferturi.[fvplayer src=”https://vimeo.com/19432771″ splash=”https://i.vimeocdn.com/video/123177431_1280x720.jpg?r=pad” caption=”EURO 2012″]

Polonezii se află în faţa celui mai important meci din istoria participărilor la Euro. Cu o victorie în această seară în faţa cehilor, gazdele se califică în premieră în sferturile de finală ale unui Campionat European.

Însă, până în acest moment, polonezii nu au niciun succes în cinci meciuri disputate la turneele finale. Cu toate acestea, atmosfera în lot este plină de încredere după primele două meciuri, ambele încheiate la egalitate de polonezi. „Ştim că îi putem bate pe cehi. Suntem puternici şi încrezători. În plus, avem suporteri minunaţi lângă noi”, a spus atacantul Lewandowski. Selecţionerul Smuda a anunţat că Polonia nu se va arunca în atac, ci va aştepta greşeala adversarilor.

Ultima oră

Comentariul meu