Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a anunţat vineri că fostul consilier județean Dumitru Domnariu a câştigat în mod ilegal, suma de 3.095.445 lei, din 6 contracte de furnizare de servicii petroliere cu instituţii ale CJ Sibiu.

Pe lista întocmită de ANI pe lângă FDGR-istul Raimar Wagner se mai află şi un fost consilier judeţean al PDL, un cunoscut om de afaceri sibian, Dumitru Domnariu. Acesta a fost declarat incompatibil de ANI, după ce a câştigat şi el în mod ilegal, suma de 3.095.445 lei, din 6 contracte de furnizare de servicii petroliere cu instituţii ale CJ Sibiu. Domnariu este unul dintre principalii patroni de benzinării din judeţul Sibiu

Wagner Raimar este singurul consilier sibian reales care a apărut, vineri, pe lista ANI. Wagner se află în conflict de interese penal, după ce a câştigat 208.475 lei beneficiu patrimonial, în urma a trei contracte de închiriere cu o instituţie subordonată Consiliului Local Sibiu, conform ANI. Consilierul FDGR a câştigat ilegal bani, fiind membru în Comisia de comerţ şi servicii publice a Primăriei Sibiu, în perioada 2008-2012, conform site-ului instituţiei.

Sursa: Agerpres

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Bine ar fi ca acest Mare dar in realitate mic Domnariu sa mai si plateasca. A tras pielea de pe TOTI destul.