bratu ”ars” la buzunar cu 20.000 de euro de gaz metan. eric așteptat la mediaș!

Florin Bratu nu mai este dorit la Mediaş. Cu toate acestea mai are încă angajament cu Gazul şi trebuia să se prezinte la reunire. A lipsit însă pe motiv că în aceste zile susţine examenul de Bacalaureat.bratu ”ars” la buzunar cu 20.000 de euro de gaz metan. eric așteptat la mediaș!

„M-a sunat şi mi-a spus că dă BAC-ul. I-am spus că trebuia să-l dea când era de dat, nu acum şi i-am transmis că va fi amendat. O să cer să fie sancţionat cu 25 la sută din salarul pe un an de zile. Sper să înţeleagă şi el că nu mai putem continua. El nu s-a acomodat aici. Am dat un rateu pentru care am un sentiment de nereuşită”, spus Horoba, care a anunţat astăzi şi transferurile lui Vali Negru, Florin Dan şi Vasilache, precum şi împrumuturile lui Bud şi Sergiu Buş.

70.000 de euro câştigă Bratu la Gaz Metan

„Ciprian Vasilache a semnat un contract pe un an, Vali Negru şi Florin Dan au contracte pe doi ani, în timp ce Bud şi Buş au fost împrumutaţi de la CFR Cluj. De asemenea, Todea şi Ciprian Petre şi-au prelungit contractele. În proporţie de 90% campania de achiziţii e încheiată”.

Ioan Horoba speră ca Eric să revină la echipa antrenată de Cristi Pustai: „Din cîte ştiu el poate deveni azi liber de contract, îl aşteptăm să revină la echipă după ce-şi rezolvă problemele în Ucraina, dar nu vom mai face compromisuri în privinţa lui”.

Ultima oră

Comentariul meu