Universitatea Spiru Haret, în parteneriat cu Uniunea Naţională pentru Drepturile Femeii din România organizează sâmbătă, 16 iunie 2012, cea de-a 6-a conferinţă „Femei de succes” la Sibiu. Evenimentul acoperă Regiunea Centrală ce cuprinde judeţele Sibiu, Alba, Mures, Harghita şi Braşov. Conferinţa va avea loc la sediul Universităţii Spiru Haret din Sibiu (Aleea Călăraşilor nr. 10) începând cu ora 12.00.

În deschiderea conferinţei, domnul Iustin Andronie, membru al echipei de implementare şi doamna Georgeta Bondrea Maier în calitate de formator, vor prezenta programul de formare şi calificare profesională “Competenţe anteprenoriale”, dar şi activităţile de promovare, mai precis cele 9 campanii „Femei de succes”, prin care femei antreprenor din diverse domenii de activitate împărtăşesc din experienţa lor şi susţin participantele în implementarea propriilor proiecte.

Pentru a încuraja şi susţine cursantele care doresc să îşi dezvolte propria afacere, programul cuprinde concursul „Premiul pentru inţiativa antreprenorială feminină”, în cadrul căruia doamnele îşi pot înscrie ideile antreprenoriale, cele mai bune urmând a fi premiate. Peste 160 de femei din toată ţara se bucură de câştigarea acestui premiu, toate devenind ulterior antreprenori de succes în diverse domenii.

La eveniment vor fi prezente cursante dar şi femei ce deţin funcţii importante în comunitatea de business locală sau care au devenit antreprenori în urma participării lor în cadrul programului desfăşurat de Universitatea Spiru Haret şi care sunt pregătite să dezvăluie audienţei propriile experienţe profesionale, dar şi câteva dintre secretele ce stau la baza succesului lor.

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. buna seara domnule bine si eu o vreau o mercedes 4×4 consum 18–12 diesel manuale sau automatic eu nu stiu o linistea bine ai inteles domnule noapte buna