Juniorii I de la Clubul Sportiv Scolar din  Sibiu, antrenati de Damian Matei, au castigat locul IV în Campionatul National de handbal masculin. Clubul Sportiv Scolar Sibiu a ajuns la faza finală a competitiei dupa s-a calificat din seria D si a trecut apoi prin “sita” altor 2 turnee semifinale.

Turneul final a avut loc in perioada 02- 07 iunie 2012 la Bacău  unde au castigat două meciuri exrtrem de disputate, desfasurate in grupa, in fata celor  de la CSS Constanta si LT Resita intrand in semifinale unde au pierdut in fata echipei CSS2 Minaur Baia Mare si apoi cedand in lupta pentru bronz in fata echipei gazdă CSS Bacau.

”Am reusit sa ajungem in elita nationala, obţinând un loc 4 la un turneul final de juniori I, dupa un sezon 2011/2012 cu 30 de meciuri oficiale desfasurate, dupa foarte multa munca, cu o generatie de sportivi care au dovedit ca au valoare si, poate mai important, foarte mult caracter. Cu regretul ca nu am reusit sa luam o medalie, trebuie sa ne bucuram totuşi ca am reusit performanţa de a ocupa un loc IV, la peste 20 de ani de la ultima clasare la acest nivel a unei echipe sibiene de handbal juniori I.

Din echipa noastră – Bogdan Verza a fost ales in echipa turneului final, el primind la final distinctia de “cel mai bun conducator de joc” dar trebuie sa remarc toată echipa pentru jocurile prestate, rezultatele obţinute venind în urma unui joc foarte bun atât individual cât mai ales colectiv, a existenţei unui grup foarte unit, disciplinat şi care a jucat cu mult entuziasm şi dăruire. Pentru viitor sper ca din toamnă să ne mândrim la nivel local cu o nouă echipă de seniori, în cadrul unui club privat  – Handbal Club Sibiu -, un proiect menit să ofere continuitate la nivel de seniori sportivilor care termina junioratul în Sibiu, pasul nu este uşor, o luam practic aproape de la zero dar cu entuziasm si munca şi mai ales cu sprijin sunt convins ca o să reuşim ceea cce ne-am propus”, spune antrenorul handbaliștilor sibieni.

Echipa sibiana a fost formată în sezonul 2012/2013 din Tolciu Alexandru, Mocanu Ovidiu, Banea Liviu, Verza Bogdan, Demian Cosmin, Barb Razvan, Voica Robert, Miclos Robert, Iliut Andrei, Vîtcă Tudor, Bogdan Răzvan, Iancu Răzvan, Iliuţ Mihai şi Bucurescu Bogdan.

 

Ultima oră

Comentariul meu