Un student de 22 de ani din Târgu Mureş s-a aruncat sâmbătă de la ultimul etaj al căminului din Sibiu în care era cazat. Tânărul era student la Istorie, în anul III, iar colegii săi spun că și vineri ar fi avut o tentativă de sinucidere.
Băiatul ar fi încercat și vineri să se sufoce singur cu o batistă, însă nu a reuşit.

Prietenii săi au reuşit să-l calmeze, dar ieri, studentul nu a mai putut fi înduplecat. Şi-a dat drumul de la fereastra mansardei căminului şi a căzut pe asfalt, în parcarea din spatele clădirii.

Din primele informaţii, se pare că tânărul vroia să renunţe la facultate, dar îi era teamă de reacţia părinţilor.

Studentul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean din Sibiu, în stare foarte gravă, dar a decedat după aproximativ jumătate de oră.

„Am venit din fata caminului si l-am vazut pe jos plin de sange…Nu l-am văzut când s-a aruncat de sus. Era student la istorie in anul 3 si parintii lui nu vroiau sa stie ca vrea sa se lase de facultate. Mai mișca atunci când a venit ambulanța”, a spus unul dintre studenții colegi de cămin cu tânărul care s-a sinucis.

YouTube video

„Mai stateam la o tigare cu el. Parea mereu suparat, dar stresat sau sa imi zica mie personal ceva, nu mi-a zis niciodata, parea ok… Eu zic ca si-a facut-o cu mana lui si nimeni nu trebuie sa isi ia viata” a mai spus un alt coleg.

VIDEO – BOGDAN TĂTĂROIU

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu