Rusia a învins Cehia nu numai pe teren ci și în tribune. Peste 12.000 de fani ruși au dominat cei aproximativ 6.000 ce cehi la Wroclaw. Noaptea s-a încheiat cu o petrecere în stradă pentru fanii Rusiei după succesul cu 4-1 în fața Cehiei.

Nici cei mai optimiști fani ai rușilor nu sperau la o victorie așa de categorică și la un meci extrem de spectaculos.

Fanii au avut și ei show-ul lor îm tribune și pe străzile superbului oraș Wroclaw.

Cu steaguri naționale și îmbrăcați în roșu, suporterii celor două echipe au făcut mare roșie în tribunele arenei cochete din Wroclaw.

Rușii au fost însă de departe mai spectaculoși. Au cântat, au dansat și au pupat pe toată lumea de pe stradă după victoria cu 4-1. [nggallery id=899]

Centrul orașului Wroclaw a fost invadat de fanii veniți din Rusia.

pe străduțele din centrul Wroclaw-ului au fost preferatele tuturor. În pub-uri și în cluburi vodca a curs în valuri pentru fanii rușilor după acest prim succes la EURO.

YouTube video

 Ce nu s-a văzut la  TV

Baros la pământ

Vedeta cehilor, Milan Baros, a părăsit terenul într-un cor de fluierături și huiduieli din partea fanilor naționalei Cehiei. Fotbalistul nu a avut puterea nici să se ridice de pe bancă la final și să salute suporterii veniți din Cehia. Coechipierii l-au încurajat, iar acesta a plecat extrem de afectat de la stadion.

Ploaia s-a oprit la începutul meciului

Ploaia a lovit arena din Wroclaw cu jumătate de oră înaintea începerii partidei și s-a oprit exact la primul fluier oficial al meciului, spre satisfacția jucătorilor și a oficialilor celor două echipe precum și a celor de la UEFA.

YouTube video

Cehii și-au adus nevestele la meci

Fotbaliștii cehi au fost încurajați de soții și prietene, aflate în tribună la Wroclaw. Aceștia au luat loc în primul rând de la tribuna a II-a a stadionului din Wroclaw. Meciul s-a jucat cu casa închisă, fiind vândute peste 42.000 de bilete.

Armată de jurnaliști după naționala Rusiei

Rusia a venit la Wroclaw însoțită de o armată de jurnaliști. Cel puțin 200 de reporteri și fotografi au fost pe arenă la partida cu Cehia. În Wroclaw sunt acreditați jurnaliști din toată lumea. Printre ei se află și reprezentanți mass media din China, Japonia, Indonezia, Peru, Argentina sau Statele Unite.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu