Ziua de ieri a fost extrem de plină la EURO. Rușii și cehii au făcut primele antrenamente pe stadionul unde joacă azi la EURO 2012. Cech a fost în formă maximă. Seara s-a încheiat cu un super spectacol de stradă, iar azi începe EURO 2012.

Joi a fost ziua în care au avut loc antrenamentele oficiale la Wroclaw. Rușii s-au antrenat de la ora 18.00 și au fost extrem de serioși. Cehii au avut antrenament de la ora 20.00 și au venit relaxați pe arena superbă din Wroclaw. Baroș, Cech&co au glumit și chiar s-au și fotografiat pe stadionul pe care diseară de la 21.45 joacă cu Rusia.

Distracție în stradă

Wroclaw s-a trezit parcă din letargie odată cu apropierea de ziua în care începe EURO. Aproape 15.000 de ruși și cehi vor fi prezenți la meciul de azi, iar o parte din ei au luat cu asalt Fanzone pentru distracție.

Rușii și cehii s-au distrat fără probleme, iar pe scena mare din centrul Wroclaw-ului au concertat cei de la Arash. Pe străzi atmosfera a fost întreținută de o trupă de cântăreți pe stradă pe care i-am putut vedea și acum 4 ani prin Zurich, tot la EURO 2012.[nggallery id=897]

Terasele și pub-urile din centru orașului s-au dovedit a fi neîncăpătoare în fața ”setei” de distracție a celor din Rusia și Cehia. De aici distracția s-a mutat în cluburi, acolo unde DJ-ii au adaptat programul muzical cu melodii rusești și din Cehia.

YouTube video

Cehia și Rusia joacă azi de la 21.45 în Wroclaw, dar primul meci oficial de la EURO 2012 are loc în Varșovia de la ora 18.00, acolo unde Polonia joacă cu Grecia.

Vezi aspecte live de la EURO 2012 din Wroclaw în playerul de mai jos!

Ultima oră

Comentariul meu