bruxelles:regele romilor caută la soluții la criza economică din europa

Regele Romilor, Florin Cioabă, este pentru câteva zile la Bruxelles unde reprezintă Centrul Creștin al Romilor în calitate de președinte al al VIII-lea Congres al Mișcării Politice Creștine Europene (EPCM).

Centrat pe „Valorile-fundația economiei Europei”, Congresul a dezbătut in prima zi a lucrărilor participanții principalele probleme economice ale Uniunii Europene, în căutarea de soluții pentru reducerea efectelor crizei financiare.

Potrivit comunicatului Centrului Creștin al Romilor, Florin Cioabă participă azi la seminarul cu tema „Relațiile Uniunii Europene cu Israelul”, urmat de Adunarea Generală a Membrilor EPCM în cadrul căreia vor fi discutate principalele obiective ale Mișcării și va fi votată noua conducere.
În cursul serii, Florin Cioabă se intâlnește mai mulți membri marcanți ai Uniunii Internaționale a Romilor (IRU), al cărei Prim-Vicepreședinte este.
Mișcarea Politică Creștină Europeană este un partid politic reprezentat în Parlamentul European. Începând cu anul 2011, Centrul Creștin al Romilor este parte a EPCM, cu drepturi depline.

Ultima oră

Comentariul meu