Jandarmii sibieni au oprit în cursul nopţii 6 tineri după ce unul dintre ei a sustras bunuri dintr-o staţie de aprovizionare cu carburant situată pe b-dul V. Milea din mun. Sibiu şi le-a aruncat apoi în râul Cibin. În data de 07 iunie 2012 în jurul orei 02.00, un echipaj de Jandarmerie condus de plt. adj. Diaconescu Costinel, s-a deplasat în urma unei sesizări efectuate pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 la o staţie de aprovizionare cu carburant situată pe b-dul V. Milea din mun. Sibiu de unde se reclamase că un bărbat a luat fără să plătească produse în valoare de 80 de lei de pe rafturile amenajate în faţa magazinului.

Jandarmii au vizualizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere iar după semnalmentele tinerilor au reuşit să oprească după puţin timp şi să identifice la un restaurant de tip ‘fast food’, pe cei 6 adolescenţi implicaţi, toţi din mun. Vâlcea.

Aceştia au afirmat că după ce au petrecut într-un club din Sibiu s-au deplasat la o staţie de aprovizionare cu carburant situată pe b-dul V. Milea de unde unul dintre ei în vârstă de 20 de ani a luat de pe rafturile amenajate în faţa magazinului produse în valoare de 80 de lei pe care nu le-a achitat. Cei 5 prieteni au încercat să îl determine pe acesta să le returneze iar în urma disensiunii create între ei, făptuitorul a aruncat bunurile în râul Cibin.

Echipajul de Jandarmerie a procedat la întocmirea actelor premergătoare începerii urmăririi penale pe numele tânărului, pentru săvârşirea faptei de furt calificat prevăzută de art. 208, 209 din Codul Penal.

Prejudiciul nu a fost recuperat iar societatea comercială în cauză s-a constituit parte vătămată în dosar pentru recuperarea contravalorii acestuia. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, spre competentă soluţionare.

Ultima oră

Comentariul meu