Crucea Rosie, Filiala Sibiu, in parteneriat cu Diakonie Metzingen Sibiu, selecteaza persoane pentru a participa la un curs de ingrijitori batrani la domiciliu si un curs de limba geramana de baza, cu conditia angajarii la finalul cursului in cadrul Diakonie Metzingen Sibiu, pe perioada determinata,  si cu posibilitate de  a lucra in Germania.

In acest sens, cautam persoane, cu varste  de peste 40 de ani,  care sa dea dovada de seriozitate, punctualitate, abilitati gospodaresti, persoane sensibile si intelegatoare fata de problematica varstanicilor.

”Nu solicitam experienta in acest domeniu. Cunostintele minime de limba germana constituie un avantaj. Atât cursul de ingrijitori pentru batrani la domiciliu cat si cursul de limba germana de baza se va derula in cadul Crucii Rosii Filiala Sibiu, cu lectori din cadrul organizatiei noastre. Cei interesati vor achita pentru acest intreg pachet de curs  suma simbolica  de 50 de euro, restul costurilor fiind preluate de Diakonie Metzingen Sibiu cu care Crucea Rosie Filiala Sibiu a incheiat un parteneriat in acest sens”, spun cei de la Crucea Roșie Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu