Acasă la Paliuc Andrei Marius durerea este mare. Mama tânărului de 35 de ani abia mai are cuvinte să vorbească. Aceasta nu se dezlipește de căpătâiul băiatului ei care a fost dus într-o capelă din cartierul unde locuiește.

Corpul neînsuflețit al jandarmului ucis miercuri dimineață în jurul orei 5 în fața Consuluatului Germaniei din Sibiu a fost depus într-o capelă din Sibiu. Acolo mama acestuia, frații și apropiații îi veghează non-stop la căpătâi. Maria Avram Paliuc vorbește la superlativ despre fiul ei și spune că nu știe cine ar fi vrut să îi facă un asemenea rău acestuia. ”Să plătească mamă cu vârf și îndesat cine ți-a luat viața ta. Puiul lui mama drag și bun. Pe toată lumea ajuta… Doamne fă ceva. Mamă prin vis numa spune cine ți-a făcut răul acesta. Of Doamne Doamne. Și a rămas tâlharul aici. Poate mai ia vreo viață. Criminal nenorocit! Băiatul meu era harnic și bun!” a spus mama tânărului de 35 de ani.

VIDEO Procurorii au făcut dezvăluiri legate despre criminalul jandarmului de la Consulat

Colegii tânărului înjunghiat de cinci ori miercuri dimineață au mers și ei joi seară să se reculeagă la căpătâiul camaradului lor.

VIDEO FOTO Jandarmii sibieni în pelerinaj la locul unde a fost ucis colegul lor

Jandarmul ucis va fi înmormântat sâmbătă cu toate onorurile cuvenite. Până atunci familia speră ca anchetatorii să îl prindă pe cel care le-a ucis băiatul.

Jandarmul ucis la Consulat, înjunghiat de două ori. AFLĂ TOATE DETALIILE DESPRE CRIMĂ!

YouTube video

 VIDEO: BOGDAN TĂTĂROIU

Ultima oră

Comentariul meu