De 1 iunie toți copiii sunt invitați în magazinul Mobexpert din incinta Promenada Mall pentru o Zi a Copilului plină de atracții. Gazda celor mici va fi Albă ca Zăpada, cunoscutul personaj de desene animate urmând să îi plimbe într-o călătorie magică, plină de culoare și distracții.

Cei mici se vor putea amuza modelând figurine din baloane, pictându-se pe față, gustând în același timp delicioase acadele.

Iar cei mari nu trebuie să își facă griji pentru micuții lor. Cât timp cei mici se vor distra în spațiile special amenajate pentru ei, magazinul a pregătit suficienți supraveghetori ca părinții să se poată delecta cu produsele expuse în show-room-ul Mobexpert.

Zece dintre micuții ce vor participa la ziua de 1 iunie la Mobexpert au șansa să participe la un concurs de desen cu premii. Intitulat „Cel mai frumos desen de mobilă”, concursul îi provoacă pe cei mcii să deseneze cum ar dori să arate biroul lor de lucru. 3 dintre părinții prezenți la Mobexpert vor trebui să o ajute pe Albă ca Zăpada și pe unul dintre consilierii de vânzări ai magazinului în selectarea celui mai bun desen. Concursul va dura 15 minute iar premiile vor fi anunțate și oferite de nimeni alta decât… Albă ca Zăpada. Ziua de 1 Iunie la Mobexpert începe la ora 16 și se va încheia la ora 20.

 

Ultima oră

Comentariul meu