Mijlocaşul englez Frank Lampard s-a accidentat în timpul antrenamentului de miercuri şi este incert pentru turneul final al Campionatului European din Ucraina şi Polonia, care se va desfăşura în perioada 8 iunie – 1 iulie, informează AFP.

„Frank Lampard a părăsit antrenamentul de miercuri din cauza unei accidentări la coapsă. El va fi supus unor teste medicale joi”, se scrie pe site-ul oficial al Federaţiei Engleze de Fotbal.

În cazul în care Lampard nu va putea juca la Euro-2012, selecţionerul Roy Hodgson îl va convoca, cel mai probabil, pe Jordan Henderson de la FC Liverpool.

Frank Lampard, în vârstă de 33 de ani, a marcat 23 de goluri în 90 de meciuri jucate la naţionala Angliei.

Lampard ar fi al doilea jucător englez care nu merge la Euro, după mijlocaşul Gareth Barry, care a fost înlocuit cu Phil Jagielka. De asemenea, atacantul Wayne Rooney nu va putea evolua în primele două meciuri din grupă, fiind suspendat.

Anglia face parte din Grupa D la turneul final, alături de reprezentativele Franţei, Suediei şi Ucrainei.

MEDIAFAX

Ora de Sibiu pregătește o surpriză de proportii microbiștilor din Sibiu. Ora de Sibiu va fi prezenta in mijlocul celui mai mare eveniment fotbalistic al anului. Vom fi prezenti la EURO 2012! Ora de Sibiu este singurul cotdian on-line din Sibiu care va fi prezent oficial la EURO 2012.

De acolo din mijlocul competitiei, Ora de Sibiu va oferi corespondente on-line, VIDEO reportaje, galerii foto și detalii de la EURO 2012. Vom fi prezenti in orasul polonez Wroclaw.

Trimitem la fata locului unul din cei mai buni jurnalisti sportivi ai Sibiului. Dragos Popescu este trimisul nostru special timp de 2 saptamani și va ofera voua citittorilor nostri fideli detalii despre ce inseamna EURO 2012!

Ora de Sibiu – te tine on-line!

Ultima oră

Comentariul meu