de 1 iunie, “ziua porţilor deschise” la ajofm sibiuPreocuparea permanentă a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu de a-şi adapta, dezvolta şi promova continuu serviciile oferite tinerilor, în sensul facilitării accesului acestora pe piaţa forţei de muncă, dorim să o valorificăm cu ocazia zilei de 1 iunie. 

În acest sens, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu organizează vineri, 1 iunie 2012, “Ziua porţilor deschise” la sediul din strada Morilor, nr. 51 A.

Beneficiarii serviciilor oferite de către AJOFM Sibiu, vor avea posibilitatea să cunoască din interior modul în care îşi desfăşoară activitatea agenţia.

Prin acţiunea „Ziua Porţilor Deschise”,  AJOFM Sibiu îşi propune să răspundă la diverse întrebări referitoare la informarea şi consilierea persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, consultanţă pentru începerea unei afaceri, servicii de preconcediere, completarea veniturilor, medierea muncii, cursuri de formare profesională, stimularea mobilităţii forţei de muncă, posibilitatea de a beneficia de ajutor de şomaj, informaţii despre procedurile prin care se poate beneficia de un contract de muncă sezonieră sau de lungă durată în una din ţările Uniunii Europene. De asemenea, angajatorii se pot informa asupra beneficiilor pe care le pot obţine în situaţiile în care oferă locuri de muncă categoriilor de persoane defavorizate, precum şi elevilor sau studenţilor angajaţi pe timpul vacanţelor.

 

Ultima oră

Comentariul meu