Un bărbat de 40 de ani a reușit performanța să fie prins în trafic când conducea mașina fără permis și băut de două ori în mai puțin de 3 ore. Omul a fost oprit odată când încă nu băuse nimic, iar la câteva ore distanță a căzut din nou în plasa altui echipaj de poliție, dar între timp băuse.

Polițiștii au rămas mască atunci când au descoperit că au de a face cu un șofer cu tupeu. Omul avea permisul suspendat din 2011, dar cu toate astea mergea aseară nestingherit cu mașina prin oraș. Polițiștii i-au făcut dosar penal pentru că avea permisul suspendat și l-au avertizat să nu mai meargă cu mașina. Câteva ore mai târziu povestea s-a repetat, numai că șoferul băuse între timp și câteva beri, iar vizita la poliție s-a repetat.

Când a dat nas în nas cu camerele video șoferul de 40 de ani a făcut un adevărat spectacol și a spus că a venit de curiozitate la poliți și nu pentru că ar fi fost prins de două ori într-o seară că a condus fără permis și băut. ”Nimica nu am făcut. Nu am băut nimic. Nu știu de ce m-au adus la poliție. Am permis. Nu știu de ce am fost adus. Trebuia să ajung undeva. Nu am băut. Nu știu de ce m-au adus. Nu mi-au spus. M-au oprit și am venit aici. Am carnet. Nu știu de cînd. Nu răspund la nimic fără avocat. Pentru ce să îmi pară rău? Mergeți în altă parte. (..) Am venit de curiozitate. E plăcut aici. Mai vin și mâine. Oameni foarte amabili”

Două dosare penale într-o zi

Șoferul are acum două dosare penale și va trebui să explice judecătorilor de ce s-a mai suit odată la volan la câteva ore distanță după ce a fost prins fără permis de către polițiștii rutieri din Sibiu.

”În cursul zilei de astăzi (n.r – marți) în jurul orelor 18.30 un echipaj de poliție rutieră a depistat pe raza municipiului Sibiu un conducător auto care conducea autoturismul deși avea dreptul de conducere suspendat din cursul anului 2011. În pofida faptului că acestuia i s-a atras atenția că i s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea acestei infracțiuni și i s-a pus în vedere că nu mai are dreptul să conducă autovehicule pe drumurile publice, a nesocotit prevederile legale și sfatul nostru, iar la ora 21.30 a fost depistat de un alt echipaj de poliție conducând un autoturism tot fără permis de conducere și având o îmbibație alcoolică peste limita legală. Acestuia i s-a întocmit din nou un dosar de cercetare penală de data aceasta pentru săvârșirea a două infracțiuni și urmează ca să fie finalizate cercetările urmând ca instanța judecătorească să stabilească sancțiunea. Permisul de conducere a fost suspendat în cursul anului 2011, în urma întocmirii unui dosar penal pentru conducerea unui autovehicul cu alcoolemie peste limita legală” a declarat David Costin – Inspector Principal IPJ Sibiu. Bărbatul avea o alcoolemie de 0,54 miligrame/litru alcool pur în  aerul expirat, iar anul trecut în decembrie a mai fost prins băut la volan tot de polițiștii sibieni.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu