Un subofiţer de jandarmerie care executa misiunea de pază şi protecţie instituţională a fost găsit decedat la Consulatul General al Republicii Federale Germania la Sibiu. Un trecător care mergea pe stradă a observat că un jandarm este prăbușit la pământ într-o baltă de sânge și a sunat în această dimineață în jurul orei 6.30 la numărul de urgență 112. Este vorba de un jandarm în vârstă de 35 de ani.

La fața locului au sosit rapid cei la servicul de ambulanță, dar din păcate nu au mai putut face nimic pentru că jandarmul era mort. Este vorba de un bărbat de 35 de ani care se afla la datorie și își făcea garda în postul de pază din fața Consulatului Germaniei din Sibiu. Procurorul care anchetează cazul spune că din primele indicii este vorba de o crimă. Pentru că în fața consulatului sunt montate camere de supraveghere, urmează ca acum să fie descărcate imaginile și să se vadă dacă din acestea se poate observa vreun detaliu care să ajute la prinderea criminalului.[nggallery id=889]

Baliuc Marius a fost înjunghiat în piept de două ori, iar medicii sosiți la fața locului au estimat că crima a avut loc cu două ore înainte de sosirea lor. Subofițerul găsit mort era angajat al Jandarmeriei Sibiu din anul 2005 și era considerat unul dintre cei mai buni oameni.

Poziția oficială a Jandarmeriei Sibiu

În data de 30.05.2012 în jurul orei 06.45, Jandarmeria Sibiu a fost sesizată de către reprezentanţii ISU Sibiu despre faptul că un subofiţer de Jandarmerie este decedat lângă ghereta unde îşi desfăşura misiunea de pază şi protecţie instituţională de la Consulatul General al Republicii Federale Germania la Sibiu.

Jandarmul, în vârstă de 35 de ani este angajatul IJJ Sibiu din luna decembrie a anului 2005 şi a fost apreciat cu calificative bune în toţi anii de activitate.

În momentul în care a fost găsit subofiţerul de Jandarmerie avea arma şi muniţia din dotare asupra sa iar decesul a survenit prin provocarea de către o altă persoană (persoane) a unor plăgi cu un obiect contondent. Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu a preluat cercetările în acest caz.

 

Conducerea inspectoratului îşi exprimă în numele întregului personal al Jandarmeriei Sibiu, regretul profund pentru tragedia care s-a produs, este alături de familia subofiţerului şi transmite întreaga noastră compasiune pentru toţi cei care l-au cunoscut şi îndrăgit.

Păstrăm un etern moment de reculegere întrucât unii dintre noi l-am cunoscut şi l-am simţit foarte apropiat. Fie ca Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Stirea se actualizeaza!

Ultima oră

Comentariul meu