bratu, dudiță, bozeșan, lițu și del campo dați afară de gaz metan mediaș!

Mai mulţi jucători de la Gaz Metan au fost puşi pe liber, iar alţii vor păţi la fel în perioada următoare. Cristi Pustai şi-a prelungit cu un an contractul cu echipa medieşană şi încearcă să refacă lotul cu care va ataca sezonul viitor.bratu, dudiță, bozeșan, lițu și del campo dați afară de gaz metan mediaș!

Ioan Horoba a dezvăluit că îşi doreşte să îi rezilieze contractul lui Florin Bratu.

„Încercăm să-i reziliem contractul lui Bratu”, a dezvăluit Ioan Horoba, directorul sportv al medieşenilor la Dolce Sport.

Atacantul şi-ar dori o revenire la Dinamo după ce în iarnă nu s-a putut concretizat această mutare.

„Am jucat foarte puţin la echipa mea de club şi acest lucru m-a deranjat, mă nemulţumeşte. Am fost foarte aproape de a mă transfera în iarnă, de a reveni, nu s-a concretizat, dar nu se ştie niciodată. Dacă se va ivi ocazia voi veni cu sufletul deschis la Dinamo”, a spus Florin Bratu pentru Dolce Sport.

Directorul general al clubului Gaz Metan Mediaş, Ioan Horoba, a declarat, miercuri, că jucătorii Dan Bozeşan, Alin Liţu şi Doru Dudiţă vor pleca de la formaţia ardeleană, informează site-ul oficial al grupării din Liga I.

„Bozeşan, Liţu şi Dudiţă nu vor mai continua cu Gaz Metan. Akaki revine la Mediaş, iar căpitanul Cristian Todea este în negocieri pentru a continua încă un an. De asemenea, se încearcă rezilierea contractelor lui Florin Bratu şi Raul del Campo”, a spus Horoba.

Ultima oră

Comentariul meu