Cele mai frumoase obiecte handmade din ţară vor fi expuse în perioada 8 -10 iunie în Piața Mică din Sibiu, la Galeria Habitus. Numărul de spații puse la dispoziția artiștilor a fost ocupat în totalitate și la această ediție a târgului, fiind așteptați 39 de artizani români din Sibiu, Timișoara, Arad, București, Baia Mare, Constanța, Covasna, Cluj Napoca și…un argentinian din Buenos Aires.

O prezență deja tradițională la edițiile de vară ArtBoutique, Julian Goni va prezenta la Sibiu pentru a patra oară noile sale creații în materie de bijuterii realizate din împletituri din fibre naturale și piele.

Lucrările lui Julian Goni și a celorlați artiști prezenți la ediția jubiliară ArtBoutique vor fi prezentate pe pagina de Facebook a evenimentului: www.facebook.com/artboutiquesb. Ediția din acest an va fi una specială atat pentru artiștii expozanți cât și pentru vizitatorii târgului. Într-un an în care Sibiul promovează moștenirea sa baroc, ArtBoutique propune artiștilor talentați un concurs de design cu tema, evident, “baroc.update”. Premiul: o mașină de cusut electrică oferită de unul dintre partenerii oficiali ai evenimentului. Mai multe detalii pe site-ul evenimentului: www.artboutique.org

Ultima oră

Comentariul meu