Sibienii și turiștii in toată țara sunt invitați să se bucure de zăpadă la Bâlea Lac în weekend. Sâmbătă, 2 iunie, au loc tradiționalele serbări estivale ale zăpezii. Ediția a XVIII-a are loc în zona Cabana Paltinu. Doritorii vor putea urca cu mașina până la Bâlea Lac.

Întreceri cu ATV-urile, concursurile de slalom la schi și snowboard, tradiționala ștafetă a Lacului Bâlea, concursul de tras frânghia în zăpadă, meciurile de fotbal și volei pe zăpadă, concursul de tir și triatlon în jurul lacului sau cel de cros montan între Lacul Bâlea și Șaua Doamnei sunt doar câteva din activitățile care au loc pe platoul din fața cabanei Paltinu sâmbătă dimineață începân cu ora 10.30.

Invitatie și la SummerJib

Sezonul 2011- 2012 a fost unul dintre cele mai bune din ultimii ani pentru snowboarding si freeskiing în România. Zăpada din belșug cum nu a mai fost de mult timp, unirea scenei românești de freestyle sub egida Campionatului Național de Slopestyle, apariția pentru prima data a categoriilor de vârstă în cadrul concursurilor și deci impulsionarea tinerilor rideri, organizarea primei ediții de Freeride World Tour la noi au fost ingredientele principale ale unui sezon epic.

Pentru a sărbători cum se cuvine un astfel de sezon vă invităm pe 1 – 3 iunie la Bâlea Lac la summerJib. Legendarul eveniment de freestyle se întoarce mai proaspăt și cu mai multe surprize ca niciodată.

 

Ultima oră

Comentariul meu