Poliţia efectuează cercetări în cazul unei agresiuni produse în localitatea Şelimbăr. Mai exact secţia nr. 1 Poliţie Rurală Sibiu a fost sesizată în cursul dimineţii, de către M. Vasile cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni.

M. Vasile (în vârstă de 55 de ani, domiciliat în localitatea Şelimbăr) a reclamat faptul că în timp ce se afla pe str. Mihai Viteazu din localitatea Şelimbăr a fost agresat de M. Nicolae, care i-a aplicat o lovitură la nivelul feţei şi a pulverizat un spray lacrimogen. Ambele persoane implicate în acest incident candidează la funcţia de consilier local în cadrul Consiliului Local Şelimbăr.

La faţa locului s-a deplasat operativă din cadrul Secţia nr. 1 Poliţie Rurală Sibiu, fiind identificat reclamantul. În cadrul cercetărilor au fost audiaţi şi martorii indicaţi de M. Vasile.

Reclamantul a fost îndrumat de către poliţişti să se prezinte la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea solicitării certificatului medico-legal şi ulterior, să depună o plângere în acest sens la sediul Secţia nr. 1 Poliţie Rurală Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu