A vrut să îşi pună capăt zilelor dar până la urmă a fost scos din apele tulburi ale Cibiului de către pompieri. Este vorba de un bărbat de 52 de ani care a sărit de pe un pod din Sibiu cu gândul să se omoare.

Un sibian aflat la cumpărături la piaţă a sunat la 112 şi a chemat pompierii ca să îl scoată pe fostul subofiţer din cadrul armatei din râu. Apele învolburate l-au dus la aproape 1 kilometru de locul în care acesta s-a aruncat în râu, iar acolo a fost recuperat de o echipă de pompieri şi asta după ce trecătorii au comunicat cu acesta de pe marginea râului. Medicii de la SMURD l-au preluat imediat şi l-au dus pe acesta la Spitalul Judeţean Sibiu. ”Am găsit un pacient de 52 de ani care era scos de colegii de la pompieri pe malul râului Cibin. Am înțeles că este vorba de o tentativă de suicid. Noi l-am găsit conștient. A consumat și ceva băuturi alcoolice astăzi. În momentul de față este cu o hipotermie ușoară spre medie. Nu era agresiv. Era relativ liniștit și nu este depresiv. Este fără antecedente. Ne-a spus că este fost subofițer de armată. Oamenii de pe margine au fost extrem de săritori și i-au ajutat pe pompieri” a spus doctorița Țăranu de la UPU Sibiu.

Dispărut de vineri după amiază

Bărbatul Dumitrescu Gheorghe a fost dat dispărut de soţie sâmbătă dimineaţă şi aceasta a informat poliţia că soţul ei ar urma să încerce să se omoare. Femeia le-a spus poliţiştilor că bărbatul a plecat încă de vineri de acasă. Agenţii de poliţie spun că erau în alertă şi că până la tentativa de omor l-au căutat pe acesta prin oraş. „Soţia bărbatului s-a prezentat în această dimineaţă la sediul Poliţiei din Sibiu şi a sesizat dispariţia bărbatului de la domiciliu. A declarat faptul că bărbatul a plecat de la domiciliul comun în cursul  după amiezei zilei de ieri (vineri), iar telefonic nu a mai putut să ia legătura cu acesta motiv pentru care s-a deplasat la poliţie pentru a cere ajutor”, a explicat Luciana Balteş – purtator de cuvânt IPJ Sibiu. Fostul subofiţer de armată nu a mai avut tentative de suicid, iar apropiaţii şi familia spun că nu ştiu de ce bărbatul de 52 de ani a vrut să îşi pună capăt zilelor.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu