FC Interstar Sibiu a obtinut calificarea la turneul final al juniorilor E(nascuti in 2001) ce se va desfasura in acest weekend la Cluj Napoca.

Elevii lui Bara Graeff Horatiu au castigat turneul zonal ce s-a desfasurat in perioada 17-20 mai 2012 pe terenul Independenta-Obor si la care au participat castigatoarele campionatelor judetene din Brasov,Alba,Covasna,Harghita,Mures si Sibiu.

Dupa ce au inregistrat o infrangere 1-3 cu ACS Kinder Sg Mures si o victorie 5-1 cu Junior Sf Gheorghe in grupa,elevii lui Horatiu Bara Graeff au intrat in faza semifinala a turneului zonal de pe locul secund.Aici au intalnit echipa FC Benta Brasov pe care au invins-o cu scorul de 3-1 reusind calificarea in finala ,unde au reintalnit adversarul din grupa respectiv pe Kinder Sg Mures.

Mult mai motivati si mai concentrati piticii de la Interstar au invins cu scorul de 1-0 dupa un joc dominat in totalitate si la care a asistat un public foarte numeros.Unicul gol al intalnirii a fost marcat de Robert Moga cu 5 minute inainte de finalul partidei.

Asadar Interstar Sibiu obtine biletele pentru faza finala a competitiei acolo unde vor participa cele mai bune opt echipe din Romania la acest nivel de varsta.In urma tragereii la sorti efectuata la sediul FRF din Bucuresti,Interstar va juca in grupa alaturi de CS Atletico Arad,CSS Corabia si „U” Cluj,castigatoarea urmand sa joace finala nationala impotriva castigatoarei grupei formata din FC Vaslui, Dinamo Bucuresti, Gloria Buzau si Petrolul Ploiesti.

In alta ordine de idei sa spunem ca Interstar Sibiu prin grupa de copii nascuti in 1999 (juniori D)pregatita de Adi Demian va participa incepind de astazi la turneul zonal ce se va desfasura la Caracal alaturi de reprezentantele judetelor Olt(FC Caracal),Brasov(FC Benta Brasov) si Dambovita(FCM Targoviste).

FC INTERSTAR(juniori E):Dobre-Matenciuc-Ban-Olaru-Kalimeris-Stoian-Moga-Neaga-Bara P-Serb-Armenea

 

Ultima oră

Comentariul meu