O remorcă pe care erau panotate panouri electorale ale unui candidat independent la Consiliul Local Şelimbăr a fost vandalizată de persoane necunoscute în noaptea trecută. Tânărul spune că panourile electorale nu mai pot fi folosite.

Fiul artistului plastic Ioan Tămâian spune că  nu ştie cine ar fi putut să îi distrugă toate cele patru panouri electorale. Omul a depus plângere la poliţie pentru distrugerea caravanei electorale parcată pe o stradă din cea mai bogată comună a judeţului.

„Aseară am constat că remorca pe care sunt panotate panourile publicitare pentru campania electorală la care particip a fost distruse. Au fost vandalizate în jurul orei 22.00 şi am ţinut ca acest lucru să fie făcut public. E un lucru care nu cred că e posibil în anul 2012 într-o campanie electorală dintr-o comună. Această remorcă stătea parcată până a II-a zi când urma să fie din nou plimbată pentru a fi cunoscut numele. Nu cunosc dacă trebuia autorizaţie”, a spus Tămâian Ioan Nicolae

Poliţia a demarat oficial o anchetă în acest caz. Este al treilea incident electoral petrecut în judeţul Sibiu în această campanie, iar acesta vine la două zile după ce un tânăr care împărţea afişe electorale într-o altă comună învecinată a Sibiului, a fost bătut crunt cu parul de nişte tineri din Răşinari.

„Secţia nr. 1 Poliţie Rurală Sibiu a fost sesizată ieri, 22 mai a.c., cu privire la faptul că persoane necunoscute au distrus mai multe banner-e electorale montate pe un vehicul, banner-e ce reprezentau un candidat independent la Consiliul Local Şelimbăr. Sesizarea a fost verificată de echipa operativă din cadrul Secţia nr. 1 Poliţie Rurală Sibiu. Poliţiştii au identificat vehiculul, respectiv o remorcă pe care erau afişate respectivele banner-e, ce prezentau urme de tăiere. Fapta s-a produs în perioada 21 – 22 mai a.c., timp în care caravana electorală mobilă a fost parcată pe o stradă din Şelimbăr. Cercetările în acest caz sunt continuate de poliţişti în vederea identificării autorilor acestei fapte şi tragerii lor la răspundere”, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu