Doar cu miza locului din clasament, Ceahlăul – Gaz Metan a semănat cu o partidă jucată în spatele blocului între câţiva băieţi adunaţi înainte să plece la mare. Lipsa de presiune a dus la un fotbal deschis, cu multe greşeli, dar şi cu ceva faze frumoase.

Scorul a fost deschis relativ repede. În minutul 10, Golubovic a profitat de marcajul lejer şi a pus capul pentru 1-0 pentru Ceahlăul. După numai un minut, Monroy comite fault în careu şi centralul partidei arată punctul cu var. Dan Roman şi-a bătut joc de penalty şi scorul a rămas neschimbat.

A urmat o perioadă de dominare a gazdelor, cu slabe sclipiri ale Gazului, iar cei care au marcat au fost tot nemţenii, prin Ionuţ Bădescu. Acesta a profitat de somnul fundaşilor cetrali, a scăpat singur cu Pleşca, pe care nu l-a iertat.Repriza a doua a accentuat şi mai mult senzaţia de jucători chinuiţi, care aşteaptă să fie trimişi acasă de arbitri.

Final cenuşiu de campionat, la fel ca cele mai multe partide din acest sezon. Probabil că reducerea numărului de echipe şi introducerea de play-off şi play-out ne-ar mai cruţa de asemenea partide. sursa: Prosport

Ultima oră

Comentariul meu