Un ieșean de 42 de ani a fost la un pas să producă o tragedie cu autotutilitara pe care o conducea pe DN1 în  Cristian. Acesta a pierdut controlul din cauza vitezei prea mari într-o curbă și a intrat într-un autoturism de pe sensul opus. Din fericire, șoferul acestuia din urmp nu a fost grav rănit.

Potricit comunicatului IPJ, în data de 16.05.2012, pe D.N. 1, în localitatea Cristian, șoferul ieșean, în  timp ce conducea o autoutilitară ce tracta o semiremorcă, nu adaptează viteza într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, în condiţii de carosabil umed,  derapează şi pătrunde pe sensul opus de mers intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus regulamentar de către V.C. în vârstă de 35 ani, domiciliat în municipiul Sibiu.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto care circula regulamentar, acesta fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu .

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.

 

Ultima oră

Comentariul meu