După mai multe bătăi rapide ale inimii şi oscilaţii de tensiune ,Prodanca a aflat că are probleme cardiace.

Duminică seara în reality-show-ul “Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri” de la Euforia TV, Anamaria Prodan a fost foarte tensionată.

A trăit momente încărcate de emoţii puternice. Întâi s-a enervat pe nişte ziarişti şi i-a crescut tensiunea foarte tare, după care şi-a revenit : „Nu mai îmi bat capul cu ei, pierd momente importante alături de familia mea şi oricum nu rezolv nimic dacă mă enervez”, a declarat vedeta.

Spre finalul emisiunii Anamaria a fost prezentă la unul din meciurile foarte importante pentru echipa pe care o impresariază, Concordia Chiajna. E o fire foarte emotivă.  Trăieşte fiecare fază şi chiar fiecare şut pe poartă cu maximă intensitate. În timpul meciurilor, Prodanca uită de oricine şi orice, e atentă doar la acţiunea fierbinte de pe teren. A fost sfătuită de doctorul cardiolog să nu se mai enerveze atât de tare şi să ia totul mai uşor pentru a preveni eventuale alte vizite medicale. 

Va asculta Anamaria sfaturile medicului? Aflaţi în fiecare duminică de la ora 20:00 la Euforia TV în Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri”.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. e foarte important sa prevenim sau macar sa tinem sub control afectiunile cardiovasculare. eu am suferit un infarct miocardic anul trecut. norocul meu a fost ca sunt din brasov si am ajuns in urgenta la unul dintre cele mai bune spitale specializate pe afectiuni ale inimii, la clinicco, daca ati auzit. daca nu ati auzit, trebuie sa stiti ca exista, http://www.clinicco.ro, cine stie. multumesc in fiecare zi lui dumnezeu ca s-a nimerit sa fie la brasov.