Poliţiştii din localitatea Tălmaciu efectuează cercetări după ce un copil de 3 ani a fost lovit de un cal.  Copilul se juca cu încă doi minori și s-a apropiat prea mult de un cal. Acesta a fost dus la Spitalul de Pediatrie Sibiu.

În după-masa zilei de ieri, 13 mai, Poliţia Oraşului Tălmaciu a fost sesizată telefonic cu privire la faptul că un copil în vârstă de 3 ani, a fost lovit de un cal în zona capului,  fiind transportat la Spitalul de Pediatrie Sibiu.

”La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Oraşului Tălmaciu, fiind stabilit faptul că în cursul zilei de ieri, în jurul orelor 1530, minorul se afla împreună cu sora sa în gradina bunicilor din localitatea Colonia Tălmaciu, jucându-se în apropierea calului deţinut de aceştia şi lăsat să pască în gradină”, spune Luciana Balteș, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu. În momentul în care cei doi copii s-au apropiat de cal, acesta l-a lovit pe minor cu piciorul din spate în cap, in zona urechii drepte. Cercetările sunt continuate de poliţiştii din Tălmaciu.

 

Ultima oră

Comentariul meu