Și-a curmat zilele la doar 30 de ani. Un tânăr din Sibiu s-a aruncat în miez de noapte de pe blocul în care locuia alături de tatăl lui. O verișoară a văzut toată scena sinuciderii.

Tânărul a suferit o decepție în dragoste în urmă cu șase ani și de atunci a tot început să aibă probleme. A fost chiar și internat la psihiatrie, dar a părut că și-a revenit. Totul până aseară când fără să spună un cuvânt s-a urcat pe bloc și s-a aruncat în gol.

”Deci am ieșit afară și am auzit pe bloc că mergea cineva. L-am văzut pe el pe acoperiș după care am urcat în casă și când am coborât deja el s-a aruncat cu spatele și l-am văzut când a căzut. Eu l-am azit când a ieșit din casă. L-am sunat și mi-a dat ton de ocupat la telefon. I-am spus la taicăs-o că cred că este pe bloc. Când am venit înapoi să vorbesc cu un prieten deja l-am văzut din mașină cum și-a dat drumul pe spate. Am sunat direct la salvare și la poliție. Astăzi chiar am vorbit cu el. După masă era puțin schimbat față de alte zile. Se comporta foarte ciudat. L-am întrebat dacă a băut ceva. A zis că nu.”, a spus Gafton Maria – verisoara victimei.[nggallery id=872]

Lăudat de vecini

Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru tânăr. Acesta a murit pe loc din cauza căzăturii de pe bloc. Vecinii au numai cuvinte de laudă la adresa lui și sunt surprinși de gestul acestuia.

”Era un băiat liniștit. Ascultător în general. Numai avea o depresie. A fost la numărul 3. L-a pensionat. A lucrat înainte. Mătura scările. S-a mai urcat el pe bloc. Striga în gura mare că se aruncă. Venea poliția. (…) Astăzi s-a jucat cu câinii pe aici prin spate cu încă un băiat. Era foarte linistit. O învățat foarte bine când era la școală” a spus și Frățilă Eugen, vecin cu bărbatul sinucigaș.

Tânărul a mai încercat odată să se sinucidă în urmă cu câteva luni. Atunci a sărit de la etajul 1 dar a scăpat teafăr și a fost dus la spitalul de psihistrie. De acolo a fost lăsat să plece acasă cu tratament.

Ultima oră

Comentariul meu