Antrenorul sibienilor spune că Voința merge în Gruia să dea lovitura în fața echipei lui Ioan Andone. Sibiul nu poate miza pe Likanovic și Miclea la meciul de vineri seară de la ora 21.30.

”Urmează un joc la CFR Cluj. Un joc greu. Au mai rămas trei jocuri de disputat și încercăm să ducem lupta până la sfârșit. Din păcate nu am putut câștiga cu Dinamo chiar dacă am făcut unul din cele mai bune jocuri ale noastre în liga 1. Luptăm până în ultimul minut. Lukanovic este accidentat. Sper să obținem un rezultat bun.  Salvarea de la retrogradare este obiectivul care încă se mai poate îndeplini. Din ce se aude locul 15 probabil va rămâne în liga 1, așa că implicit e important pentru noi să reușim să prindem acest loc. Victoria Petroului la Tg Mureș ne convine”, a spus Alex Pelici.

Antrenorul sibienilor știe că CFR-ul va aborda jocul la victorie și că elevii lui Andone nu se gândesc la altceva. ”Andone știe cum să gestioneze situația. Ne pare rău că nu am reușit să ne facem fericiți reporterii în ultimele meciuri. Este o perioadă fără rezultate, dar și asta face parte din sport. Poate că meritam mai mult din acest campionat. Suntem însă principalii vinovați de situația în care suntem. Vom aborda la victorie jocul cu CFR Cluj. Cred în victorie. Putem spera la un rezultat bun. Și în tur am făcut un joc bun împotriva CFR-ului” a mai spus tehnicianul echipei sibiene.

Pelici speră ca măcar acum jucătorii săi să nu mai facă gafe monumentale ca în ultimele 5-6 jocuri. ”Ar trebui ca la Cluj să evităm gafele pe care le-am făcut. În momentul acesta nu ar trebui să mai fie presiune mare pe noi pentru că sunt foarte puțini care ne dau șanse să mai scăpăm de retrogradare. Ne-am pierdut pe undeva pe drum în retur. Dacă reușim un rezultat bun cu CFR vom rămâne în Cluj până la meciul cu U Cluj”, a mai declarat Pelici.

Ultima oră

Comentariul meu