Pentru efectuarea racordului dintre noul pod peste Cibin şi străzile adiacente, constructorul contractat de municipalitate va închide strada Malului de marţi, 15 mai până în 31 mai.

Tronsonul ce urmează să fie temporar închis traficului este cel dintre podul Peco de pe Şoseaua Alba Iulia şi strada I. Neculce. Menţionăm faptul că strada Râului se va redeschide traficului de săptămâna viitoare.

Strada Ceferiştilor se închide pentru lucrări

DPC va interveni pe această stradă cu lucrări de reparaţii care prevăd înlocuirea bordurilor, repararea trotuarelor şi turnarea unui nou strat asfaltic pe carosabil. Pentru executarea acestor lucrări, traficul pe această stradă va fi închis două luni, începând de luni 14 mai. Participanţii la trafic sunt rugaţi să folosească străzile adiacente ca rute ocolitoare până la redeschiderea străzii.

Şi pe strada C. Noica se lucrează pe tronsonul dintre strada Independenţei şi strada Berăriei. În prezent, DPC înlocuieşte bordurile, această operaţiune fiind realizată sub trafic. Începând de joi, 17 mai, acest tronson va fi închis circulaţiei pe o perioadă de patru săptămâni pentru a permite turnarea stratului de uzură.

Strada Teilor a intrat în lucru de luni, 7 mai

Dată fiind lungimea acestei străzi, constructorul a decis ca strada să fie împărţită în trei tronsoane în scopul reducerii discomfortului pentru participanţii la trafic. Primul tronson care a intrat în lucru este cel dintre strada Anina şi Moara de Scoarţă. Acest tronson va fi închis pe o perioadă de trei săptămâni. Strada face parte din pachetul finanţat din fonduri BERD, constructorul fiind asocierea Hidroconstrucţia/SC Universal Business.

Şi pe strada Reşiţa vor începe lucrările

În prima fază se va lucra la reţelele de utilităţi, circulaţia urmând să se desfăşoare pe o singură bandă, alternativ, pe tronsonul pe care se lucrează. Strada a fost împărţită în trei tronsoane, prima porţiune pe care vor începe lucrările de joi, 10 mai, fiind cea din zona blocurilor ANL din Reşiţa.

Pe strada Zidului lucrările de reparaţie continuă la trotuare şi se finalizează în aceste zile descărcarea arheologică.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu