Compania Andu inaugurează astăzi un nou magazin în incinta mall-ului Shopping City Sibiu, ocazie cu care face cunoscut publicului și noua sa identitate vizuală.

Noul brand ANDU a fost realizat în toamna anului trecut în urma unei colaborări cu agenția de consultanță și design de brand Seed Consultants, partener exclusiv în România al rețelei globale Landor și va fi dezvoltat în perioada următoare de agenția Promo Management din Sibiu. ANDU intră astfel într-un grup restrans de companii sau instituții cu capital 100% sibian care au înțeles necesitatea unei astfel de investiții: Scandia Sibiu, trustul de presă Eveniment,  Bursa Monetar-Financiară şi de Mărfuri Sibiu).

„Pe lângă noua identitate vizuală, le propunem sibienilor un nou concept de magazin, modern, inovativ  și un număr mult mai mare de colecții. Cei obișnuiți cu produsele noastre vor vedea că ne-am păstrat standardul în ceea ce privește calitatea produselor și că principala noastră preocupare a rămas designul. „ a declarat Hanea Andu, unul dintre acționarii companiei

Prin noua imagine, ANDU țintește o nouă poziționare pe piața de confecții din România, cu o identitate vizuală proaspată, o arhitectură de brand redefinită care să poată fi folosită pentru viitoarele platforme de comunicare și care să transmită valorile brandului: inovație, perseverență, calitate și energie.

“Misiunea noastră este aceea de a diversifica continuu portofoliul de produse, oferind consumatorilor articole vestimentare complexe. Suntem o companie dinamică care susține și promovează un stil de viață activ și sănătos prin produsele pe care le oferim. În perioada următoare intenționăm să modernizăm și punctele de vânzare din Cluj și Baia Mare și să continuăm dezvoltarea acestui brand 100% sibian.” a mai declarat Hanea Andu.

ANDU ofera o gamă variată de articole sportive, venind mereu în întâmpinarea nevoilor consumatorului cu idei noi și culori vesele, folosind numai materiale naturale și de callitate. A fost fondată în anul 1997, în Sibiu și s-a extins treptat, în special în regiunea Transilvania. Mai multe detalii despre companie găsiți pe site-ul: www.andu.com.ro

 

Ultima oră

Comentariul meu