Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu şi Agenţia MRA invită tinerele interesate sâmbătă 12 mai 2012 de la ora 11.00 la preselecţia caravanei Next Top Model by Cătălin Botezatu Sezonul 3: “Îndrăzneşte şi poţi fi următorul Top Model al României!”.

Criteriile şi condiţiile de participare sunt următoarele: Cetăţenie română sau moldoveană (vorbitoare de limba română) sau românce cu rezidenţa în străinătate cu vârsta peste 16 ani şi înălţime peste 1,72 m. Pot participa şi fete între 14-16 ani cu înălţimea de peste 1,75m. Ţinuta de voie, cu sau fără experienţă în modeling (experienţa nu constituie un avantaj). Este obligatorie prezentarea unui act de identitate. Nu este necesară înscrierea prealabilă, ci doar prezenţa directă la Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu – Sala albastră (Calea Dumbrăvii nr. 34 A).

Premiul constă într-un contract de modeling în valoare de 70.000 Euro pentru câştigătoare. Se vor acorda şi alte premii surpriză.

În premieră în România,  agenţia MRA selecţionează şi băieţi cu vârsta de peste 16 ani şi cu înălţimea între 1,85m-1,90m.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu