În ziua în care s-a aflat viitoarea destinaţie a lui Răzvan Lucescu, Rapid a primit şi verdictul finalului de sezon: lupta pentru titlu s-a încheiat cu trei etape înainte de finish! Medieșenii lui Pustai au revenit de la 0-2 și au egalat în ultimul minut printr-un autogol al lui Grigore. Mediașul rămâne în liga 1 cu punctul câștigat azi.

Giuleştenii au început avântat meciul de aseară, iar Herea putea deschide scorul încă din minutul patru, şutul său fiind respins de pe linia porţii de Muth. Dominarea oaspeţilor s-a concretizat rapid. La un şut al lui Bozovic, Frăsinescu a atins mingea cu mâna, iar Kovacs a dat penalty, la semnalizarea tuşierului Zoltan Szekely. Pleşca a apărat şutul lui Herea, dar centralul a acordat corect repetarea loviturii. Herea (17) nu a mai ratat şi a făcut 1-0. Frăsinescu (35) putea să relanseze meciul, dar Coman a reţinut în doi timpi un şut spectaculos de la 28 de metri!

Autogol Grigore

Lucescu junior şi-a ţinut elevii împinşi în jumătatea adversă, iar Roman (’37) a deviat norocos şutul lui Grigorie pentru 2-0. Actul secund a fost la discreţia oaspeţilor, care nu au ştiut însă să gestioneze avantajul. Mai întâi, Bawab a trimis un trasor din careu pentru 1-2, după care, cu un minut înainte de final, Grigore, eroul de până ieri, a trimis mingea în propria poartă! Era minutul 90. S-a terminat meciul, dar şi cu şansele Rapidului la campionat. PROSPORT

Ultima oră

Comentariul meu