contracte de 80.000 de lei pentru întreţinerea locurilor de joacă şi a fântânilor arteziene din sibiu

Municipalitatea a contractat şi în acest an două firme care să se ocupe de două servicii importante: întreţinerea şi reparaţia echipamentelor din locurile de joacă pentru copii şi a fântânilor arteziene din oraş.contracte de 80.000 de lei pentru întreţinerea locurilor de joacă şi a fântânilor arteziene din sibiu

Firma S.C.Total Solutions S.R.L. se va ocupa de reparaţia şi întreţinerea spaţiilor de joacă din următoarele locaţii: Parcul Sub Arini, Parcul Tineretului, strada Ştefan cel Mare, Valea Săpunului, Hipodrom CT1, Aleea Haiducului, Parcul Cristianului, B-dul Corneliu Coposu (2 locaţii), parcul din cartierul Ţiglari, str. Ion Neculce, parcul de pe str. Mirăslău, parcul din zona str.Lungă – str. Rusciorului, parcul din Piaţa Cluj, parcul de pe str. Onceşti, parcul de pe str. Haţegului, parcul Ţiţeica, parcul Interex, parcul din Ştrand II şi parcul de pe Valea Săpunului. Valoarea contractului este de 48.950,00 lei, cu valabilitate până la data de 30.10.2012.

Reparaţia, întreţinerea şi igienizarea fântânilor arteziene vor fi asigurate în acest an de către firma S.C. Electro-Con Impex S.R.L. Aceasta se va ocupa de întreţinerea următoarelor obiective: fântâna din sensul giratoriu de pe Bulevardul Mihai Viteazu, fântânile din parcurile Sub Arini, Terezian, Parcul Astra şi parcul din Piaţa Unirii, fântâna din faţa Cercului Militar, cea de pe Bulevardul C.Coposu, de pe strada Dealului şi cea de pe N.Bălcescu, precum şi cele situate în Piaţa Mare şi Piaţa Schiller. Valoarea contractului este de 27.230,00 lei şi este valabil până la data de 30.10.2012.

Lucrări de reparaţii s-au efectuat la fântâna din Parcul Tineretului, care a fost placată pe exterior, costul acestei lucrări fiind de 27.355 lei. Tot la acest obiectiv a fost înlocuită instalaţia electrică pentru care s-au plătit 65.170 lei.

Ultima oră

Comentariul meu