Luna MAI cu precădere de şase ani încoace a însemnat pe lângă manifestări culturale excepţionale ce au animat Sibiul şi o desfăşurare impresionantă a forţelor studenţeşti cu care comunitatea sibiană se mândreşte.

Universtudent a cunoscut de-a lungul celor şase ediţii diferite transformări şi schimbări unele normale, altele mai puţin normale însă cu siguranţă toate acestea s-au întâmplat din dorinţa de a  crea o platformă de dezvoltare atât personală cât şi profesională pentru tinerii studenţi.

“Am coordonat acest festival încă de pe vremea când eram proaspăt student al ULBS. Eu am simţit cel mai bine toate schimbările. Unii au înţeles aceste schimbări şi au ajutat la dezvoltarea acestei sărbători numită UNIVERSTUDENT, alţii nu le-au înţeles şi nu au contenit în a pune beţe în roate adică după principiul pur românesc: “dacă nu-I poţi ajuta, încurcă-I”. Nu am făcut şi cu siguranţă nu vom face rabat nici de acum înainte de la principiile ce ne animă în societate” a spus Cătălin Grigoraş – Director al Sibiu International Fringe Festival

Iată că între 14 – 20 mai 2012 Universtudent International Fringe Festival pune punct, încheie un capitol atât de zbuciumat al existenţei sale printro ediţie PILOT a festivalului ce se va desfăşura în 2013. Universtudent se transformă în Sibiu Internaţional Fringe Festival. Un festival cu alte reguli, un festival care va pune accent şi pe latura de tineret nu numai pe studenţi, un festival după modelul FRINGE de la Edinburgh sau Avignon.

Ediţia PILOT  din acest an va aduce în fiecare zi a festivalului câte o “mostră de spectacol”, iar cel mai IMPORTANT eveniment va fi cu siguranţă al trupei “FĂRĂ ZAHĂR”. .

“Concertul celor de la “FĂRĂ ZAHĂR” este unul mult aşteptat şi pentru faptul că este nonconformist, cu multă voie bună şi pe gustul studenţilor şi tinerilor sibieni.” a spus Flavius Tinică – director artistic al Sibiu Internaţional Fringe Festival.

La toate evenimentele sunt bilete de intrare intre 5 lei si 12 lei.

PROGRAM “EDITIE PILOT”

Marti 15 mai 2012

21.00 Grup vocal NOVIS din Pitesti

Locaţie: Imperium PUB,

Miercuri 16 mai 2012

22.00 Concert Unplagged FARA ZAHAR,

Locaţie: Vintage Pub,

Joi 17 mai 2012

19.00 Spectacol de teatru, anul Caragiale: “texte… Monser” – Compania de Teatru BECOME

Locaţie: Centru de Tineret, Str N Teclu Nr 41

 

 Vineri 18 mai 2012

19.00 Spectacol de teatru: “Vizitatorul necunoscut” – Asociaţia SOS ART

Locaţie: Centru de Tineret, Str N Teclu Nr 41

 Concert trupa RIPSTOP din Sibiu,

Locaţie: Imperium PUB

 

 

Ultima oră

Comentariul meu