Alina Becali (18 ani) a concurat weekendul trecut la concursul de echitație din Sibiu, care a deschis sezonul 2012 la călărie. Cu trei cai, Quinto de Baussy, Bamboo și Lancaster, Alina a fost o prezență plăcută în concurs, conform libertatea.ro.

Alina, amazoana familiei Becali, a reuşit, la Sibiu, ceea ce şi-a propus, adică să termine cele trei probe fără puncte de penalizare. Extrem de încântată de sportul pe care îl practică din copilărie, Alina ne-a declarat: “Prima zi a fost una de acomodare pentru mine. În cea de-a doua a început să meargă mai bine cu toţi cei trei cai, iar duminică, eu cred că am făcut cel mai bun punctaj”.

Are 3 cai

Fata impresarului Victor Becali are trei cai, de care este foarte mândră. “Am concurat cu Quinto de Baussy, care are 8 ani, e armăsar, iar celălalt, mai mic, are 6 ani, îl cheamă Bamboo. Mai am un cal, pe nume Lancaster, care are 13 ani. Pe toţi îi iubesc”, spune Alina, care s-a apucat de echitaţie tocmai datorită pasiunii pe care o are încă de mică pentru nobilele cabaline.

Ultima oră

Comentariul meu