Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu derulează în această lună o bogată activitate cultura-artistică atât în ţară, cât şi în străinătate.

Ansamblul Folcloric Studenţesc Ardealul este Cehia unde participă la cea de-a IX-a ediţie a Festivalului Internaţional Folclor din Bohemia Centrală. „Participarea noastră la acest festival este o nouă confirmare a aprecierii de care se bucură pe plan internaţional ansamblul nostru studenţesc. Este o mândrie şi o bucurie să ducem pe scena din Cehia, jocurile şi cântul popular din toate zonele ţări”, declară Liliana Popescu.

Compania de Dans Microbis a fost invitată la sfârşitul săptămânii trecute la Târgu Mureş cu spectacolul „Ultima îmbucătură din… dragoste” – coregia Hugo Wolff, dar, a intrat în concurs şi cu un duet. Alături de Microbis pe scena Festivalului Studenţesc „Duete – Paşi în Doi” au urcat şi reprezentanţii Formaţiei de Dans M&M condusă de coregraful Miky Stoica. Ambele formaţii s-au întors cu două binemeritate locuri II.

Tot la Târgu Mureş a avut loc recent şi cea de a IV-a ediţie a Festivalului Internaţional Studenţesc de Jazz, unde juriul a acordat premiul pentru cea mai bună interpretare Grupului vocal „HARMONY” – reprezentanţii Centrului Universitar Sibiu.

„Până la începutul sesiunii de examene reprezentanţii Casei Studenţilor Sibiu se pregătesc intens pentru a participa la alte concursuri naţionale şi internaţionale. Le urăm succes şi îi asigurăm de întregul nostru sprijin”, a declarat Liliana Popescu directorul Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu