Directorul tehnic al Voinței Sibiu crede că jucătorii lui Pelici au făcut cel mai bun joc din liga 1 cu Dinamo. Voința speră să termine campionatul pe locul 15 care ar putea însemna salvarea de la rerogradare.

Sandu Tăbârcă a considerat nedreaptă înfrângerea Sibiului în meciul pierdut cu 0-1 cu Dinamo. Oficialul sibian speră ca echipa să nu se desființeze dacă va retrograda. ”Va fi greu să ne mai salvăm de la retrogradare dar noi sperăm în următoarele 3 jocuri. Mi-e frică să nu fie echipa desfințată. Îmi doresc din suflet să rămână. De multe ori în viață pierzi dacă rămâi la pământ. Dacă muncești mai departe vei fi și răsplătit. Cred că azi am făcut cel mai bun joc din liga 1. A fost o descătușare care din păcate nu s-a concretizat cu puncte. Ceea ce s-a realizat aici s-a realizat prin muncă cinstită.

Noi vă grantăm că și la Cluj vom muri pe teren. Jucătorii noștri au dat absolut totul. În vestiar a fost o liniște de mormânt după un astfel de meci. Băieții cred că încă se poate să scăpăm de retrogradare. Grigore ne-a spus că a atins mingea cu mâna. Avem tăria să recunoaștem că a fost henț la penalty.

Și locul 15 este o șansă să rămânem în liga 1”, a spus acesta după meciul cu Dinamo.

Ultima oră

Comentariul meu