Proprietarul holdingului Atlassib a fost mutat în această dimineață din arestul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu în penitenciarul Aiud. Ilie Carabulea are de ispășit o pedeapsă cu închisoarea de 18 luni pentru dare de mită.

Carabulea a fost transportat cu o dubă specială alături de alte șapte persoane condamnate pentru diverse infracțiuni. Ilie Carabulea a primit în 25 aprilie o pedeapsa de un an si 6 luni pentru că l-a mituit pe fostul șef al Parchetului Judecatoriei Sibiu, Florin Apostu, căruia magistratii instantei supreme i-au majorat pedeapsa de la 3 la 5 ani de inchisoare cu executare pentru luare de mită.

YouTube video

”În această dimineață împreună cu alte șapte persoane acesta a fost transferat la penitenciarul Aiud. Starea lui de sănătate a fost una bună la plecarea din Centrul de Arestare și Reținere Preventivă Sibiu”, a spus Luciana Balteș, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

Prima noapte pentru Carabulea în arestul IPJ Sibiu: A dormit în celulă cu un alt deținut! Vezi detalii picante!

Carabulea a demisionat din funcțiile deținute în holdigul Atlassib cu o zi înainte de a fi încarcerat. Afaceristul sibian are o avere estimată la peste 200 de milioane de euro.

YouTube video

VIDEO: Bogdan Tătăroiu

VEZI AICI IMAGINI DE LA ARESTAREA LUI CARABULEA ȘI DUCEREA LUI ÎN ARESTUL IPJ SIBIU!

Ultima oră

Comentariul meu