horia brenciu si hb orchestra “fac ce-mi spune inima” astă seară la casa de cultură

Din dorinta de a fi aproape de fanii din toata tara, Horia Brenciu face un turneu impresionant, in care strabate Romania in lung si-n lat. Concertul are loc la Casa de Cultură a Sindicatelor de la ora 20.00.horia brenciu si hb orchestra “fac ce-mi spune inima” astă seară la casa de cultură

Timp de 6 saptamani, 10.000 de inimi din 20 de orase vor bate la unison cu Horia Brenciu si HB Orchestra. Un eveniment marca Horia Brenciu este un show unde interactivitatea atinge cote maxime. Conectat in permanenta cu publicul, Horia Brenciu genereaza audientei bucuria de a trai. Totul se misca, doar timpul sta in loc. Asta pentru ca, atunci cand iti asculti inima si te invadeaza bucuria, zambetul iti va alunga orice problema!

Horia Brenciu a aflat care este ratiunea de a trai, a transpus-o in muzica si o impartaseste publicului la fiecare concert. “Fac ce-mi spune inima” – vibreaza sala odata cu Brenciu si HB Orchestra! In termeni estetici, un show Brenciu este catharsis: purifica, arde emotiile negative, elibereaza stresul, frica, nelinistea, ca si cand auditoriul ar fi supus unui tratament.

Ultima oră

Comentariul meu