Pe data de 8 mai, Crucea Rosie aniverseaza 149 de ani de existenta pe plan international. Cu aceasta ocazie, Crucea Rosie Filiala Sibiu  impreuna cu Clubul Lions organizeaza un concert umanitar, la Sala Thalia, marti, 8 mai, incepand cu orele 19.00.

Intrarea este gratuita dar puteti sutine cu dontatiile Dvs.  prorgamele noastre umanitare printre care si  cazul Andreei Todoran  care necesita o interventie chirurgicala in strainatate.

Andreea Todoran are 11 ani, provine dintr-o familie cu inca 4 frati, din Medias. A fost diagnosticata cu malformatie congenitala cu defect septal arterial si stenoza valvura pulomonara. Este programata pentru o interventie chirurgicala la Spitalul Universitar La Paz din Madrid, unde a mai suferit o operatie in urma cu 3 ani, exact pe data de 8 mai. In urma primei operatii s-a corectat defectul septal arterial, dar pentru a fi vindecata complet si pentru a putea duce o viata normala este nevoie de o a doua operatie.

Pentru realizarea acestei operatii este nevoie de suma de 10.000 de euro, din care familia Andreei  a reusit sa stranga aproximativ 2.900 euro.

Cei 5 copii  ( Andreea si Cristina sunt gemene, au 11 ani si sunt din ce-a de-a doua casaorie a Danielei, iar Roxana, Anca si Daniel sunt copii Danielei din prima casatorie)  sunt crescuti doar de mama, Daniela Oroian, ale carei venituri nu depasesc  suma de 500 ron pe luna.  Locuiesc in chirie, intr-un apartament modest din Medias. Sora cea mare a Andreei, Anca si-a interupt studiile pentru a strange fondurile necesare operatiei.

Pentru Andreea Todoran exsita si un cont in lei  deschis la Banca Transilvania ,  RO 27BTRL 0580 1201 R546 462X pe numele Oroian Daniela.

Va asteptam sa fiti alaturi de noi pe data de 8 mai, la un ceas aniversar pentru Crucea Rosie unde puteti sustine activitatea umanitara a organizatiei noastre si cazul Andreei Todoran.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu