alex pelici: nu ne temem de dinamo. sper să ne trezim în ceasul al 24-lea!”

Sibienii vor să profite la maxim de degringolada care domnește în curtea dinamoviștilor și speră să ia o gură de oxigen în fața echipei lui Bonetti. Antrenorul Pelici crede că e momentul ca Sibiul să își revină după înfrângerile din ultimele etape. Voința nu poate conta pe Dâlbea, Apostol, Neguț și Miclea la meciul de marți de la 18.00 de pe Muncipal.alex pelici: nu ne temem de dinamo. sper să ne trezim în ceasul al 24-lea!”

Antrenorul Voinței a vorbit la conferința de presă de luni despre ceea ce s-a întâmplat la echipă în ultimele 3-4 meciuri. ”Mai sunt două săptămâni și patru jocuri. Sper să ne trezim în ceasul al 24-lea dacă se poate spune așa și să încercăm să reparăm ce se mai poate repara și dacă mai putem repara. Din păcate după ultimele două jocuri șansele noastre au scăzut simțitor coroborat cu rezultatele celorlalte echipe, dar atâta vreme cât mai e de jucatr vom încerca să luptăm până în ultimul minut. Suntem datori să facem acest lucru pentru oamenii aceia care au fost la fiecare meci și în fiecare săptămână de noi. (…) Sperăm să nu mai facem greșelile pe care le-am făcut și să trecem peste tracul unor greșeli personale și să reușim să facem un joc bun și să mulțumim suporterilor care au fost alături de noi. Nu ne temem de nimeni. Ne temem de noi pentru că pe parcursul acestui campionat am observat că noi am fost primii noștri adversari și de multe ori nu am putut să ne învingem pe noi înșine. Nu am fost atât de puternici pe cât am crezut că suntem în special la nivel mental. Nu am știut să trecem peste piedicile care au apărut”, a spus acesta.

Mesaj pentru jucători

Antrenorul Pelici speră ca echipa lui să se trezească în ultimul ceas și să obțină un succes în fața lui Dinamo. Scandalurile prin care trec dinamoviștii după înfrângerea cu CFR-ul sunt văzute ca un avantaj de care Sibiul poate profita. ”Da e un avantaj că e scandal la Dinamo. Nu putem spune că nu e un avantaj. E un avantaj față de acum 2 săptămâni când era liniște sau în mod sigur e un avantaj. Să nu uităm că Dinamo e Dinamo și jucătorii de la Dinamo sunt obișnuiți să lucreze în această presiune. Pentru asta sunt acolo. E o echipă la care sunt aduși jucători cu o altfel de mentalitate. (…) Nu mai suntem în măsură să fim mulțumiți cu un punct. Avem nevoie de victorii pentru că doar asta ne mai ține în luptă” a mai declarat Pelici.

Dezamăgirile lui Pelici

Antrenorul sibienilor spune că se simte dezamăgit de evoluțiile jucătorilor săi în ultimele trei partide și speră ca aceștia să își revină în aceste ultime patru runde în care Sibiul va evolua cu Dinamo, U Cluj, CFR Cluj și Dacia Mioveni.

”Sunt dezamăgit pentru că nu am reușit să facem ceea ce ne-am propus și nu trebuia să ajungem în situația asta. Adică nu trebuia să ajungem să jucăm cu cuțitul la os. Trebuia să fim inteligenți atunci când trebuia să ne îndepărtăm de acea zonă”, a mai spus Pelici.

Grigore: Nu mai avem curaj. Trebuie să batem pe Dinamo!”

Jucătorii echipei aflată acum la patru puncte în spatele primei poziții neretrogradabile recunosc că la ultimele meciuri au dat-o în bară dar chiar și așa vor victoria cu Dinamo. Căpitanul Grigore crede că echipa lui Bonetti e de bătut la Sibiu.

”Eu zic că pe Dinamo putem să o batem pentru că nu mai avem nimic de pierdut. E chiar ceasul al 24-lea și 5 minute dacă e să facem o glumă și zic că e un moment prielnic pentru că nici ei nu trec în acest moment printr-o situație bună”, a spus căpitanul Voinței Sibiu. Sibienii nu pot conta la meciul de marți de la ora 18.00 pe Dâlbea, Apostol și Neguț, suspendați și nici pe Miclea, accidentat.

Ultima oră

Comentariul meu