A plecat să își recupereze mireasa și a ajuns la spital. Așa s-a încheiat un drum al unui tânăr dintr-un sat de lângă Sibiu. Ginerele a plecat către Sibiu cu gândul să își aducă înapoi la nuntă aleasa inimii, furată după cum e obiceiul de alți câțiva prieteni. Acesta era băut.

Tânărul de 24 de ani a apăsat tare pedala de accelerație a BMW-ului și în timp ce depășea alte două mașini pe DJ106 a acroșat ușor una dintre ele. A fost îndeajuns ca să piardă controlul asupra mașinii și apoi să iasă în decor, iar aceasta să ia foc.

”O plecat mireasa de la cum se face la noi obiceiul de se fură mireasa și el s-a dus după ea. Altfel nu știu nimic. M-a sunat că a avut accident și am venit și l-am găsit aici. Nu știu ce a pățit. Am venit numai și l-am văzut aici. Sunt tata la mireasă. E bine că a scăpat el. E ghinionul care aduce norocul după aceea”, a spus Vladi Florin – tatal miresei.

Maşină făcută praf

BMW-ul s-a rupt pur și simplu în bucăți, dar tânărul a scăpat cu viață ca prin minune spre fericirea nuntașilor și a rudelor care au venit rapid la locul accidentului. Oamenii care locuiesc în zonă spun că s-au speriat de ce au văzut după accident.

”Eu stau în partea cealaltă și am auzit o bubuitură puternică și atât. (…) Când am venit am văzut mașina răsturnată. Nu am văzut flăcări. Nu s-a văzut că era pe înserate și nu s-a văzut. A fost o bubuitură foarte puternică. Am văzut numai că mașinile începeau să oprească. S-a auzit numai frâna și bubuitura”, a spus Ceacaru Marcel Constantin – martor la accident.[nggallery id=867]

A scăpat teafăr

Când au ajuns la fața locului medicii de la SMURD s-au speriat de cum arăta mașina și l-au luat pe ginere de pe marginea drumului și i-au acordat îngrijiri medicale. Tânărul a scăpat numai cu leziuni ușoare.

”Pacientul prezintă un traumatism cranio – cerebral deschis minor, fără pierderea stării de conștiență. (…) Starea lui este stabilă și îl transportăm la Urgență pentru investigații suplimentare. Este vorba de un mire care a avut un accident. Starea lui este foarte bună ținând cont că mașina lui a luat foc”, a spus Mirela Bădescu – medic specialist UPU.

Ginerele era băut

Polițiștii spun că depășirea neregulamentară a fost cauza probabilă a accidentului. Ginerele a rămas și fără permis pentru că rezultatul testării cu aparatul etilotest a scos la iveală că acesta era băut în momentul producerii accidentului.

”Din primele cercetări efectuate la fața locului rezultă ca și posibilă cauză a accidentului de pe DJ 106 efectuarea unei manevre neregulamentară de depășire ceea ce a condus la ieșirea autoturismului condus de un bărbat de 24 de ani în afara părții carosabile, răstunarea și apoi incendierea. Victima este la spital și este în afara oricărui pericol și din câte știm până acum are doar leziuni ușoare. La testarea cu aparatul etilotest rezultatul a fost 0,30 miligrame/litru/alcoolemie. Urmează să continuăm cercetările și să stabilim cu exactitate ce s-a întâmplat. Permisul i se reține și până la soluționarea cauzei nu v-a mai avea dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice”, a spus David Costin – inspector principal Biroul Rutier Sibiu.

YouTube video

VIDEO: Bogdan Tătăroiu

Ultima oră

Comentariul meu