un tânăr de 17 ani a tâlhărit o femeie și o adolescentă în sibiu
Foto - arhivă

Un minor în vârstă de 17 ani este cercetat de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Sibiu după ce a folosit violenţa pentru a sustrage bunurile a două femei. Minorul a fost reţinut de poliţişti urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă.

un tânăr de 17 ani a tâlhărit o femeie și o adolescentă în sibiu
Foto - arhivă

În cursul nopţii de 3 mai a.c., în jurul orelor 0100, Poliţia Municipiului Sibiu a fost sesizată telefonic cu privire la faptul că un tânăr necunoscut a încercat să deposedeze, prin violenţă, o femeie de geanta pe care aceasta o purta pe umăr.

La faţa locului, respectiv pe str. Semaforului, s-a deplasat cu un echipaj de poliţie fiind identificată victima care a relatat faptul că un tânăr cu identitate necunoscută a bruscat-o fizic încercând să îi sustragă poşeta. La intervenţia trecătorilor însă, acesta a renunţat. O altă tânără, minoră, în vârstă de 15 ani, aflată în imediata apropiere, le-a relatat poliţiştilor faptul că şi ea a fost victima unei infracţiuni cu violenţă. În timp ce se afla pe str. Luptei, în jurul orelor 0040, un tânăr necunoscut s-a apropiat de ea, a muşcat-o de mână şi i-a sustras astfel, telefonul mobil.

Cele două victime au descris aceeaşi persoană, iar la scurt timp, poliţiştii l-au identificat şi reţinut pe F.Georgel, în vârstă de 17 ani, domiciliat în municipiul Sibiu, suspectat de săvârşirea acestor fapte.

Ambele victime au recunsocut agresorul. Telefonul mobil, găsit asupra acestuia, a fost restituit părţii vătămate.

Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Sibiu l-au reţinut pe învinuit pe bază de ordonanţă pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie şi tentativă la infracţiunea de tâlhărie.

 

Ultima oră

Comentariul meu