Bohemian Flow Art & Pub te invită în Sibiu la un maraton de trei zile de muncit rock-ul în weekend-ul de după clasicul 1 Mai.  Sloganul Festivalului este “Let’s work the rock!” iar tema din acest an a evenimentului este: “Fii responsabil, ascultă muzică live!”

După o primă ediţie plină de energie şi eminamente locală (cu o excepţie), 1 Mai Rock Festival Sibiu ajunge la cea de a doua ediţie, aducând în oraşul lui Herman spiritul liber al muzicii rock dezlănţuit în luna celebrării muncii. Pentru cei care nu ajung la mare sau vin de la mare J, Bohemian Flow Art & Pub organizează în weekend-ul de după 1 Mai, în 4-6 mai, un veritabil maraton de trupe live care vor evolua în locaţia din Piaţa Mică, nr. 26.

Echipa organizatorică şi-a propus ca acest eveniment să devină unul anual şi astfel să promoveze muzica live şi oraşul, ca amfitrion al rock-ului. De asemenea, în cea de a doua ediţie festivalul nu va mai avea un caracter exclusiv local, printre trupele invitate şi confirmate fiind nume din afara Sibiului, precum şi din străinătate.

Anul acesta, nu mai puţin de 23 band-uri vor evolua pe scena de la Bohemian, mult fata de dublu faţă de numărul participanţilor de anul trecut, când au fost prezente mai mult speranţele rock-ului din localitate J.

Sloganul Festivalului este “Let’s work the rock!” iar tema din acest an a evenimentului este: “Fii responsabil, ascultă muzică live!

Noutatea acestei ediţii constă în intenţia organizatorilor de a atrage şi formaţii de rock din main-stream pentru a evolua într-o locaţie underground. Astfel, trupe confirmate pe afiş sunt:

Headliner:

Day 1 – Friday 04 May – Truda (Cluj Napoca – ROU);

Day 2 – Saturday 05 May – Bucovina (Iasi – ROU);

Day 3 – Sunday 06 May – Far’N’Hate (Spania)

alaturi de:  Tagma, EvergreeD, Heavy Duty, Kronika, Nomentana , Actem (Sibiu), Zoddiac (Medias), Prometeu, Stonehaze, Discipolii (R. Vâlcea), Megatone (Dragasani) ,Skullp (Cluj), Target (Deva), Day One (Sebes), Aeon Blank, Red Magnetic (Bucuresti), Gothic (Petrosani).

Ultima oră

Comentariul meu