Zece candidaţi la şefia Consiliului Judeţean Sibiu. Vezi lista completă!

Printre candidaţii la şefia Consilului Judeţean Sibiu se numără şi Dorin Cioabă, fiul autointitulatului rege al romilor, Florin Cioabă, care candidează din partea Alianţei Civice Democratice a Romilor, dar şi predecesorul lui Klaus Iohannis la Primăria Sibiu, Dan Condurat, care candidează din partea Partidului Poporului, conform mediafax.ro.Zece candidaţi la şefia Consiliului Judeţean Sibiu. Vezi lista completă!

Actualul preşedinte al instituţiei, Martin Bottesch, candidează pentru al treilea mandat. Bottesch, care se află la conducerea instituţiei din 2004, este profesor de matematică şi autor de cărţi despre istoria, etnologia şi învăţământul minorităţii germane din România.

Printre candidaţii la şefia Consilului Judeţean Sibiu se numără şi Dorin Cioabă, fiul autointitulatului rege al romilor, Florin Cioabă, care candidează din partea Alianţei Civice Democratice a Romilor, dar şi predecesorul lui Klaus Iohannis la Primăria Sibiu, Dan Condurat, care candidează din partea Partidului Poporului.

Principalul contracandidat al lui Martin Bottesch este deputatul PSD Ioan Cindrea. Social-democratul s-a situat la alegerile locale din 2008 pe locul al treilea, după Ion Ariton, fostul ministru al Economiei. Ioan Cindrea, de profesie economist, este deputat din 2000.

Candidatul PDL la şefia CJ Sibiu este deputatul Cornel Ştirbeţ. Acesta a absolvit trei facultăţi, de Drept, de Drept economic-administrativ şi de Filosofie. În perioada 2000 – 2004 a fost deputat PNL, iar din 2004 este deputat PDL.

Ceilalţi candidaţi la conducerea Consiliului Judeţean Sibiu sunt în mare parte pensionari: Ioan Secaş (Partidul Uniunea Ecologistă din România ), Emil David (PRM), Gheorghe Buzdugan (Partidul Verde), Lucian Florin Dumitra (Partidul Ecologist Român) şi Iacob Puşcaş (PPDD) – inginer IT.

CANDIDAȚI PENTRU PREŞEDINTE CONSILIUL JUDEŢEAN SIBIU

FDGR – Bottesch Martin

PARTIDUL POPORULUI – Condurat Dan

USL – Cindrea Ioan

PRM – David Emil

UNIUNEA ECOLIGISTĂ DIN ROMÂNIA – Secaş Ioan

PARTIDUL VERDE – Buzdugan Gheorghe

PDL – Ştirbeţ Cornel

PER – Dumitra Lucian Florin

ALIANŢA CIVICĂ DEMOCRATĂ A ROMILOR – Cioabă Dorin

PARTIDUL POPORULUI DAN DIACONESCU – Ţiţonia Maria Magdalena

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Mai vedeti si de treaba ca nu va intereseaza decat sa apucati la cilolan. Noi am muncit 40 de ani si aven o pensie de abia ne descurcam, pana platim doate taxele. Voi ati facut vile sau chiar o strada intreaga de unde domnilor ati avut atatea bani ,….nu cumva din salariile pe care le castigati …..sau din furat…..este imposibil